Ajudes econòmiques

Ajudes econòmiques

Linea de finançament pel teixit esportiu català.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) impulsa un paquet de mesures per compensar els perjudicis econòmics creats pel COVID-19 en el conjunt del sector esportiu català, i contribuir així a la seva recuperació un cop se superi la situació actual. Entre les principals actuacions, destaca una línia de finançament directe de 10 milions d’euros entre l’Institut Català de Finances i el Consell Català de l’Esport destinada al teixit esportiu del país.
D’aquesta manera, la SGEAF fa arribar al món de l’esport, per una banda, les iniciatives genèriques impulsades per l’Estat i la Generalitat per ajudar els autònoms i les empreses del país, i, de l’altra, mesures complementàries específiques de la SGEAF pel sector un cop hagi finalitzat aquest episodi. La finalitat és garantir la continuïtat dels programes, línies d’actuació i activitats esportives afectades per la pandèmia del COVID-19.
En un primer bloc, com a complement de les mesures aprovades pel Decret Llei 8/2020 de 24 de març i amb l’objectiu d’oferir una millor liquiditat de les empreses i entitats esportives afectades, la SGEAF posa a disposició del teixit esportiu català, especialment per a necessitats de liquiditat, la línia de finançament a través de la qual AVALIS i l’Institut Català de Finances (ICF) avalen el 80% dels préstecs que atorguin les entitats financeres, les quals assumeixen el 20% del risc. Es tracta de préstecs a quatre anys amb el primer any de carència.
Més info: http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/nota-mesures-economiques-coronavirus.

Descarregar arxiu: Mesures-economiques-pel-sector-esportiu.pdf

Deixa un Comentari